Elektronica huren voor je thuiswerkplek

Elektronica huren voor je thuiswerkplek

Door de coronacrisis hebben steeds meer bedrijven hun werknemers gevraagd om thuis te gaan werken. Ben je erachter gekomen dat je thuiswerken eigenlijk wel prettig vindt? Om zo effectief mogelijk te werken heb je een aantal middelen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een goede internetverbinding en een comfortabele werkplek. Ook de nodige elektronica mag niet vergeten worden. Wist je dat je gemakkelijk laptops en iPads kunt huren? 

Laptop of iPad huren

Voor je werk heb je een zakelijke laptop nodig. Deze kun je vaak krijgen of lenen van je werk, maar dit is niet altijd het geval. Een goedwerkende laptop aanschaffen kan veel geld kosten. Heb je geen groot budget? Of heb je de laptop maar voor een korte tijd nodig? Dan kun je ervoor kiezen om deze te huren. Hetzelfde geldt voor werkplek-accessoires. Denk hierbij aan een iPad of tablet die je kunt gebruiken voor een bijeenkomst of een Teams-gesprek. 

De voordelen van elektronica huren

Als je een laptop of iPad gaat huren, bespaar je natuurlijk een hoop geld. Er zijn ook nog een aantal andere voordelen van het huren van elektronica. 

 

  • Grote keuze

 

Als je een laptop of iPad gaat huren, heb je de keuze uit allerlei verschillende modellen. Kies degene die voor jou het prettigst werkt. Dit kan een splinternieuw model zijn, maar ook een iets ouder exemplaar. 

 

  • Nieuwste technologie

 

Door middel van huren, heb je altijd toegang tot de nieuwste technologie. Dit maakt je werk in sommige gevallen iets gemakkelijker. 

 

  • Betaal per dag of maand

 

Afhankelijk van hoe lang je de elektronica wilt huren, kun je een vast huurbedrag betalen. De verhuur van iPads kost rond de 1 tot 2 euro per dag. Je kunt ervoor kiezen om per dag of per maand te betalen. 

Veiligheid

Het is tegenwoordig erg belangrijk dat je gegevens goed worden beveiligd. Je wilt natuurlijk niet dat waardevolle documenten op straat komen te liggen. Met het huren van een laptop of iPad hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Met een zakelijke laptop kun je inloggen op het netwerk van je werk en ben je goed beveiligd. Bij een iPad huren werk je met HAAS, Hardware as a Service. Dit is een flexibele vorm van het huren van hardware. Je hoeft je geen zorgen te maken over de installatie hiervan, dit doet het verhuurbedrijf.