Refurbished iPhone

Misschien heb je wel ooit van refurbished telefoons gehoord. Refurbished betekent letterlijk gerenoveerd. De telefoon die je refurbished kan kopen is tweedehands en helemaal opnieuw nagekeken, opgeknapt en ook schoongemaakt. De telefoon is dus in orde gemaakt en klaar om aan iemand verkocht te worden. Op deze manier betaal je niet de hoofdprijs voor een nieuwe telefoon. Je kan verschillende refurbished Apple producten kopen, waaronder een refurbished iPhone. Je kan dit mooi koppelen met sim-only. Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan vooral even verder en ontdek de voordelen van refurbished iPhones.

Het is goedkoper dan een nieuwe telefoon
Wil je een nieuwe iPhone kopen, dan ben je hier al snel enkele honderden euro’s voor kwijt. Misschien vind je het zonde om zo veel geld te betalen aan een telefoon. Een refurbished iPhone is dan precies iets voor jou. Nog een voordeel voor jou is dat je geen Bureau Krediet Registratie (BKR) krijgt (deze krijg je wanneer je een smartphone van 250+ euro koopt die je in maandelijkse termijnen afbetaald). Daarbij kan je bij een refurbished iPhone voor sim-only gaan, waardoor de kosten laag zullen zijn en blijven.

Dezelfde garantie
De smartphone wordt gecontroleerd en goed opgeknapt. Dit gebeurt door mensen die echt verstand hebben van de techniek in jouw smartphone. Als je een toestel koopt hoef je er dus niet bang te zijn dat er snel iets kapot zal gaan. Je hebt op deze manier dezelfde garantie als bij bijvoorbeeld iMac of Mediamarkt.

Je zit niet vast aan een duur abonnement
Je kan bij het toestel dat je koopt kiezen voor sim-only. Je kan kiezen welk abonnement je wil afsluiten, hebt geen BKR registratie en bent een heel stuk goedkoper uit. Het geld dat je bespaart kan je dan mooi voor iets anders gebruiken.

Ben je overtuigd om jouw nieuwe iPhone refurbished te kopen? Bezoek dan eens een winkel bij jou in de buurt of koop je nieuwe telefoon online. Veel plezier alvast met je nieuwe toestel!

Bron: www.rephone.nl