Manieren om het beste sim-only abonnement te kiezen

Ben je op zoek naar een geschikt sim-only abonnement, die past bij je verbruik van belminuten, sms’jes en mobiele data? In dat geval kan het zinvol zijn om een online vergelijkingstool te gebruiken. Met zo’n vergelijkstool kun je de mogelijkheden van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo kom je al snel tot de goedkoopste oplossing, die aansluit bij je verbruik. Bekijk hier een voorbeeld van zo’n tool voor het vergelijken van sim-only bundels bij verschillende aanbieders. Heb je een geschikte bundel gevonden? In veel gevallen kun je de bundel in dat geval direct afsluiten!

Voordelen van een sim-only bundel

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een sim-only bundel te kiezen, in plaats van voor een abonnement met toestel. Een van deze redenen is het feit dat een lening voor een nieuwe telefoon, wat in dit geval de maandelijkse aflossing hiervan is, wordt geregistreerd bij het BKR. Dit kan van invloed zijn op de hypotheek die je voor de aanschaf van een woning aan kunt vragen, een lening die met een creditcard wordt afgesloten, enzovoorts. Daarbij zijn de maandlasten logischerwijs lager, wanneer je enkel voor een sim-only abonnement kiest. Zo houd je geld over voor andere leuke dingen!

Zelf verschillende sim-only bundels vergelijken

Naast de mogelijkheid om een online vergelijkingstool te gebruiken, kun je er ook voor kiezen om zelf verschillende bundels te vergelijken. Dit doe je bijvoorbeeld door de websites van providers te bezoeken en zo te achterhalen, welke provider het gunstigste aanbod biedt. Het is hierbij verstandig om naar extra’s te kijken, die je soms krijgt als je al een televisieabonnement bij een bepaalde provider hebt. Onder meer KPN biedt deze mogelijkheid aan! Ook Ziggo biedt extra’s, wanneer je een abonnement bij Vodafone hebt afgesloten. Denk bij extra’s aan een gratis televisiepakket, gratis extra mobiele data, enzovoorts.